Wie ben ik?

Sabine van Paassen

Wie ben ik? Ik ben Sabine van Paassen. Ruim 23 jaar geleden ben ik begonnen als advocaat Arbeidsrecht en Familierecht. De afgelopen jaren heb ik mij steeds verder verdiept als arbeidsrecht advocaat. Ondertussen heb ik honderden procedures gevoerd, waarbij ik steeds vaker het gevoel had dat een probleem niet zo ver had hoeven te komen indien partijen eerder écht goed met elkaar hadden gecommuniceerd. Een MfN- erkende mediation opleiding was dan ook een logische stap, waarbij ik mijzelf als mediator verder gespecialiseerd heb in het arbeidsrecht en het familierecht.

Mediation was een zeer goede keuze, zeker in combinatie met mijn juridische kennis als advocaat. Juridisch gelijk krijgen is namelijk iets anders dan een rechtvaardige beslissing krijgen. Vorderingen worden snel vertaald in geldbedragen, maar er zit vaak een verborgen belang achter waar het echt om gaat. Als advocaat en mediator probeer ik zowel het verstand als het gevoel aan bod te laten komen. Zodat je een beslissing kunt nemen, waar je achter staat en waarmee je echt verder kunt in de toekomst.

Op mijn website deel ik heel veel kennis en weetjes onder het kopje kennisbank. Heel veel arbeidsvragen en familierecht problemen heb ik hierin op een simpele manier uitgelegd. Hiermee wil ik je helpen om je probleem zelf eerst proberen op te lossen. Als dat niet lukt, of je wilt liever direct mijn hulp inroepen, neem dan even contact met mij op. Dan help ik je graag verder.

Ik zit in Amersfoort, maar werk over het hele land. Het merendeel van de mediations vinden tegenwoordig digitaal plaats, maar we kunnen natuurlijk ook persoonlijk afspreken.

Call Now ButtonBel