Tarief

Je bent bij mij in goede handen, tegen een eerlijke prijs. Als je vragen hebt over mijn tarief, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op, het eerste half uur is gratis.

Uurtarief arbeidsrecht

Ik reken € 180,00 excl. BTW (€ 217,80) per uur voor mijn werkzaamheden als arbeidsrechtadvocaat en geregistreerd MfN-arbeidsrechtmediator.

Ik reken hierboven niet de gebruikelijke kantoorkosten.

All-in prijs vaststellingsovereenkomst

Als je wilt kan ik ook een all-in tarief met je afspreken voor het toetsen van een vaststellingsovereenkomst. Als je werkgever je een voorstel doet om het dienstverband te beëindigen, dan is het zeker verstandig om dit voorstel te laten controleren door een arbeidsrechtadvocaat. Je wilt natuurlijk niet alleen de hoogste vergoeding krijgen, maar ook geen WW-risico lopen.

Bovendien bieden de meeste werkgevers standaard een vergoeding aan (tussen de Euro 500 en Euro 2000 excl. BTW), waarvoor je juridische hulp kan inschakelen. Deze vergoeding dekt alles of in ieder geval een groot deel van mijn tarief. Dit is uiteraard afhankelijk van de hoogte van deze vergoeding van je werkgever.

Uurtarief scheidingsmediation

Ik reken € 160,00 excl. BTW (€ 193,60) per uur voor mijn werkzaamheden als geregistreerd MfN-scheidingsmediator.

Wat moet je eigenlijk regelen bij een scheiding?

In dit artikel leg ik uit waarom ik dit nodig heb https://lumenadvocaatmediator.nl/de-10-stappen-van-scheidingsmediation/

Geen toevoeging

Ik werk niet op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoegingen). Als je hiervoor in aanmerking komt, dan raad ik je aan een advocaat of mediator te zoeken die jou op deze basis kan bijstaan. Denk je er wel aan dat je met een vermogen van meer dan € 15.423 per persoon, je al niet in aanmerking komt voor een toevoeging. Hieronder valt dus ook de overwaarde van jullie eigen woning.

Rechtsbijstandverzekering

Mocht je een rechtsbijstandsverzekering hebben die jouw geschil dekt, neem dan contact met mij of met hen op om te vragen of zij mijn kosten vergoeden. Als een procedure gevoerd moet worden, dan heb je namelijk het recht om een advocaat naar keuze in te schakelen die op kosten van de rechtsbijstandsverzekering namens jou gaat procederen. De verzekeringen kunnen wel aanvullende voorwaarden stellen, zoals een eigen bijdrage. Dus als je denkt dat je hiervoor in aanmerking komt, overleg dit dan met mij, waarna ik bij jouw verzekering kan informeren.

Call Now ButtonBel