Tarief

Je bent bij mij in goede handen, tegen een eerlijke prijs. Als je vragen hebt over mijn tarief, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op, het eerste half uur is gratis.

Uurtarief

Ik reken € 180,00 excl. BTW (€ 217,80) per uur voor mijn werkzaamheden als arbeidsrechtadvocaat. Ik reken € 160,00 excl. BTW (€ 193,60) per uur voor mijn werkzaamheden als geregistreerd MfN-mediator. Ik reken hierboven niet de gebruikelijke kantoorkosten.

All-in prijs vaststellingsovereenkomst

Als je wilt kan ik ook een all-in tarief met je afspreken voor het toetsen van een vaststellingsovereenkomst. Als je werkgever je een voorstel doet om het dienstverband te beëindigen, dan is het zeker verstandig om dit voorstel te laten controleren door een arbeidsrechtadvocaat. Je wilt natuurlijk niet alleen de hoogste vergoeding krijgen, maar ook geen WW-risico lopen. Bovendien bieden de meeste werkgevers standaard een vergoeding aan (tussen de Euro 600 en Euro 2000 excl. BTW), waarvoor je juridische hulp kan inschakelen. Deze vergoeding dekt alles of in ieder geval een groot deel van mijn tarief. Dit is uiteraard afhankelijk van de hoogte van deze vergoeding van je werkgever. Als je exact wilt weten waaraan jij toe bent, neem dan vooral even contact met mij op. Dan kan ik met jou een tarief afspreken.

All-in prijs scheidingsmediation

Weet jij dat ik jullie echtscheiding tegen een zeer lage all-in prijs kan aanbieden? Mijn uurtarief en all-in prijs ligt honderden Euro’s lager dan het uurtarief en ook de all-in prijs van de meeste grote scheidingsmediationsites! Terwijl ik een geaccrediteerde MfN-familierecht mediator EN ook nog advocaat ben. Wist je ook dat veel mediators bij deze sites niet eens een scheidingsspecialisatie hebben? Waarom zou je meer geld betalen voor minder expertise en kwaliteit?

Onderstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Swipe s.v.p. op je mobiel naar links voor de rest van de prijzen.

Gehuwd zonder
kinderen
Gehuwd met
kinderen
Geregis-
treerd
partner-
schap
zonder kinderen
Geregis-
treerd partner-schap
met kinderen
Onge-
huwd samen-wonend
zonder
kinderen
Onge-
huwd
samen-wonend
met
kinderen
Gemeenschap, dienstverband,
geen ingewik-
keld vermogen
(alleen spaargeld
en schulden)
€ 1.250 p.p.
(max. 6 uur)
€ 1.400 p.p. (max. 8 uur)€ 900 p.p.
(max. 5 uur)

€ 1.400
p.p. (max. 8 uur)

€ 900 p.p. (max. 5 uur)

€ 1.150
p.p. (max. 7 uur)

Huwelijkse voorwaarden,
ZZP-er (een-
manszaak, VOF), DGA, directeur
(BV, NV), ingewikkelder vermogen
€ 1.600 p.p. (max.
9 uur)
€ 1.750 p.p. (max.
10 uur)
€ 1.250 p.p. (max. 7 uur)
€ 1.750 p.p. (max.
10 uur)
€ 1.050 p.p. (max.
7 uur)
€ 1.300 p.p. (max.
9 uur)

Wat valt er bij mij in deze all-in prijs?

Eigenlijk valt de hele scheiding (binnen de hierboven gestelde maximale uren) binnen deze all-in prijs. Mochten er onverhoopt toch meer dan de genoemde gemiddelde gespreksuren nodig zijn, dan bereken ik deze door op basis van mijn uurtarief van Euro 160,00 excl. BTW. Dus bij mij hoef je niet te zoeken naar verborgen extra kosten. Let daar goed op als je de prijzen zou willen vergelijken met andere grotere aanbieders, want zij rekenen dit bijna allemaal wel extra!

Wat zit er eigenlijk allemaal in de prijs?

 • De mediationgesprekken (tot het genoemde maximum aantal uren), meestal verdeeld in gesprekken van 1,5 tot 2 uur
 • Het opstellen van een kinderalimentatieberekening
 • Het opstellen van een partneralimentatieberekening
 • Een ouderschapsplan
 • Een inboedel- en vermogenslijst
 • Het echtscheidingsconvenant
 • Het echtscheidingsverzoekschrift
 • Griffierechten (bij de rechtbank)
 • Akte van berusting
 • De inschrijving in de registers van de burgerlijke stand
 • Begeleidende brieven voor jullie, de rechtbank en de burgerlijke stand.

Geen toevoeging

Ik werk niet op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoegingen). Als je hiervoor in aanmerking komt, dan raad ik je aan een advocaat of mediator te zoeken die jou op deze basis kan bijstaan. Denk je er wel aan dat je met een vermogen van meer dan € 15.423 per persoon, je al niet in aanmerking komt voor een toevoeging. Hieronder valt dus ook de overwaarde van jullie eigen woning.

Rechtsbijstandverzekering

Mocht je een rechtsbijstandsverzekering hebben die jouw geschil dekt, neem dan contact met mij of met hen op om te vragen of zij mijn kosten vergoeden. Als een procedure gevoerd moet worden, dan heb je namelijk het recht om een advocaat naar keuze in te schakelen die op kosten van de rechtsbijstandsverzekering namens jou gaat procederen. De verzekeringen kunnen wel aanvullende voorwaarden stellen, zoals een eigen bijdrage. Dus als je denkt dat je hiervoor in aanmerking komt, overleg dit dan met mij, waarna ik bij jouw verzekering kan informeren.

Call Now ButtonBel